Project

Beyond Dutch Hearts Doodles website

Hieronder vertel ik je graag wat meer over de vernieuwde website van Beyond Dutch Hearts Doodles. 

Het project

De opdrachtgever

Corinde is een enthousiaste dierenliefhebber en labradoodle fokster in Gelderland. Ze heeft jarenlang ervaring als Instructeur Speurhonden en weet daarom heel goed hoe ze met honden om moet gaan. 

Het doel

Corinde’s oude website (zie hieronder in het blauw) was toe aan vernieuwing. Het doel was om de nieuwe website een professionele uitstraling te geven en een duidelijke sitestructuur aan te brengen. 

Het resultaat

Design

Corinde wilde vooral graag een mooie nieuwe website. Ze heeft een aantal voorbeelden laten zien van websites die haar aanspraken en van daaruit ben ik begonnen met ontwerpen. Het was hierbij belangrijk dat de site rust zou uitstralen en een heldere sitestructuur zou bevatten. 

SEO

De website is in november 2022 geoptimaliseerd op een aantal belangrijke keywords voor Beyond Dutch Hearts Doodles. Het evaluatiemoment met de allereerste resultaten moet nog komen, dus binnenkort meer hierover.

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

De kosten voor een website bij Blueline Webdesign liggen tussen de €1000 en €3000. Het verschil in prijs zit hem vooral in het aantal pagina’s en de functies waarover de site dient te beschikken. 

Dat verschilt per project en is afhankelijk van de zaken waar de website aan moet voldoen. De tijdsduur kan variëren van 1 tot 8 weken.  

Ja, dit is mogelijk en voordeliger dan wanneer je dit zelf regelt. Ik werk samen met een groene hostingpartij. 

Bij het laten maken van een website zijn geen maandelijkse kosten verbonden. Er kunnen wel maandelijkse kosten komen kijken bij het afnemen van een onderhoudscontract, de hosting en/of SEO-werkzaamheden.

Wanneer je een samenwerking aangaat met Blueline Webdesign, zal er een deel van jouw investering gedoneerd worden aan het project van dat jaar. Dit is altijd een organisatie die zich inzet voor het leven in onze oceanen.