SEO

seo uitbesteden

SEO uitbesteden

Wil je de online vindbaarheid van jouw onderneming vergroten en je SEO uitbesteden? Als SEO specialist help ik ondernemers hoger in google te komen op de zoekwoorden die belangrijk en relevant zijn voor hun onderneming of organisatie.

seo uitbesteden

WERKWIJZE

Bij een SEO-traject werk ik volgens onderstaand stappenplan. Dit zorgt voor een duidelijke structuur en een fijne workflow. Ik ga daarbij erg doelgericht te werk en deel met regelmaat de (tussentijdse) behaalde resultaten.

Bij een SEO-traject werk ik volgens onderstaand stappenplan. Dit zorgt voor een duidelijke structuur en een fijne workflow. Ik ga daarbij doelgericht te werk en deel met regelmaat de (tussentijdse) behaalde resultaten.

SOFTWARE

google search console
ahrefs

Blueline Clients

Corinde Bults Beyond Dutch Hearts Doodles

Ik ben erg tevreden met de diensten die Leonie heeft geleverd. Ze heeft mijn oude site omgetoverd tot een overzichtelijke website met een rustig en mooi design waar ik tot nu toe alleen maar positieve reacties op krijg. Daarnaast is het fijn om met Leonie samen te werken. Ze is persoonlijk en weet goed waar ze mee bezig is. Ze geeft antwoord op al je vragen en begeleid je door het proces met behulp van een handige handleiding. Ik zou haar zeker aanraden!

Lucie Blink Leefstijlcoach LB Leefstijlcoaching

Leonie heeft met haar persoonlijke benadering en haar deskundigheid een treffende website voor mij gemaakt en mijn online vindbaarheid verbeterd. Ze heeft in ons gesprek juist dát naar voren weten te halen wat voor mij belangrijk is. De website die zij voor mij heeft gemaakt sluit goed aan op hoe en wie ik ben. De nazorg die Leonie met haar bedrijf Blueline Webdesign levert, ervaar ik als fijn. Leonie verwerkt gelijk nieuwe aanpassingen en lost eventuele problemen op. Een hele fijne samenwerking en ik beveel Leonie ten zeerste aan.

SEO uitbesteden bij Blueline?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

De kosten voor het uitbesteden van SEO bij Blueline kunnen variëren in prijzen per uur of een vaste prijs per pakket. Ik ga graag in gesprek om te kijken wat voor jou het beste werkt. Wil je weten wat de specifieke kosten voor jouw project zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. 

Nee. Alle trajecten zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. 

De resultaten van een SEO campagne zijn lastig te voorspellen. Dit is vooral afhankelijk van de hoeveelheid concurrentie bij de keywords waarop je wilt ranken. Hoe meer concurrentie, hoe meer tijd en moeite het zal kosten.   

Dit is afhankelijk van de manier waarop we gaan samenwerken. Het is mogelijk om ervoor te kiezen een X-aantal uur per maand af te spreken. Maar je zit nooit ergens aan vast. 

Wanneer je een samenwerking aangaat met Blueline Webdesign, zal er een deel van jouw investering gedoneerd worden aan het project van dat jaar. Dit is altijd een organisatie die zich inzet voor het leven in onze oceanen. Voor 2023 is dit Sea Shepherd