Websites

website laten maken

Website laten maken

Wil je een professionele wordpress website laten maken met een uniek design dat past bij jouw bedrijf of organisatie? Als webdesigner maak ik WordPress websites voor gepassioneerde freelance ondernemers en het MKB.  

website laten maken

WERKWIJZE

Bij het maken van een website werk ik volgens onderstaand stappenplan. Dit zorgt voor structuur en een fijne workflow. Tussentijds zijn er verschillende feedbackmomenten, waarin we de voortgang samen bespreken.

Bij het maken van een website werk ik volgens onderstaand stappenplan. Dit zorgt voor structuur en een fijne workflow. Tussentijds zijn er verschillende feedbackmomenten, waarin we de voortgang samen bespreken.

PROJECTEN

Voor LB Leefstijlcoaching heb ik een nieuwe website gemaakt en SEO gedaan. Google maar eens op ‘leefstijlcoach groningen’. 

Voor Beyond Dutch Hearts Doodles heb ik een verouderde website vernieuwd. En verbeter ik de online vindbaarheid.

Blueline Clients

Lucie Blink Leefstijlcoach LB Leefstijlcoaching

Leonie heeft met haar persoonlijke benadering en haar deskundigheid een treffende website voor mij gemaakt en mijn online vindbaarheid verbeterd. Ze heeft in ons gesprek juist dát naar voren weten te halen wat voor mij belangrijk is. De website die zij voor mij heeft gemaakt sluit goed aan op hoe en wie ik ben. De nazorg die Leonie met haar bedrijf Blueline Webdesign levert, ervaar ik als fijn. Leonie verwerkt gelijk nieuwe aanpassingen en lost eventuele problemen op. Een hele fijne samenwerking en ik beveel Leonie ten zeerste aan.

Corinde Bults Beyond Dutch Hearts Doodles

Ik ben erg tevreden met de diensten die Leonie heeft geleverd. Ze heeft mijn oude site omgetoverd tot een overzichtelijke website met een rustig en mooi design waar ik tot nu toe alleen maar positieve reacties op krijg. Daarnaast is het fijn om met Leonie samen te werken. Ze is persoonlijk en weet goed waar ze mee bezig is. Ze geeft antwoord op al je vragen en begeleid je door het proces met behulp van een handige handleiding. Ik zou haar zeker aanraden!

project

Website laten maken door Blueline?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

De kosten voor een website bij Blueline Webdesign verschillen per project. Het verschil in prijs zit hem vooral in het aantal pagina’s en de functies waarover de site dient te beschikken. Wil je weten wat de specifieke kosten voor jouw project zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. 

Dat verschilt per project en is afhankelijk van de zaken waar de website aan moet voldoen. De tijdsduur kan variëren van 1 tot 8 weken.  

Ja, dit is mogelijk en voordeliger dan wanneer je dit zelf regelt. Ik werk samen met een groene hostingpartij. 

Bij het laten maken van een website zijn geen maandelijkse kosten verbonden. Er kunnen wel maandelijkse kosten komen kijken bij het afnemen van een onderhoudscontract, de hosting en/of SEO-werkzaamheden.

Wanneer je een samenwerking aangaat met Blueline Webdesign, zal er een deel van jouw investering gedoneerd worden aan het project van dat jaar. Dit is altijd een organisatie die zich inzet voor het leven in onze oceanen. Voor 2023 is dit Sea Shepherd