Mijn werk

Portfolio

portfolio

Hieronder vertel ik je graag wat meer over een aantal van de projecten die ik eerder gedaan heb. 

portfolio

PROJECTEN

LB Leefstijlcoaching website

Het doel van de website voor LB Leefstijlcoaching was het geven van informatie over de verschillende coaching trajecten. Het was ook belangrijk om Lucie haar expertise hierin duidelijk te maken. 

Beyond Dutch Hearts Doodles

Corinde’s oude website was toe aan vernieuwing. Het doel was om de nieuwe website een professionele uitstraling te geven en een duidelijke sitestructuur aan te brengen. 

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

De kosten voor een website bij Blueline Webdesign liggen tussen de €1000 en €3000. Het verschil in prijs zit hem vooral in het aantal pagina’s en de functies waarover de site dient te beschikken. 

Dat verschilt per project en is afhankelijk van de zaken waar de website aan moet voldoen. De tijdsduur kan variëren van 1 tot 8 weken.  

Ja, dit is mogelijk en voordeliger dan wanneer je dit zelf regelt. Ik werk samen met een groene hostingpartij. 

Bij het laten maken van een website zijn geen maandelijkse kosten verbonden. Er kunnen wel maandelijkse kosten komen kijken bij het afnemen van een onderhoudscontract, de hosting en/of SEO-werkzaamheden.

Wanneer je een samenwerking aangaat met Blueline Webdesign, zal er een deel van jouw investering gedoneerd worden aan het project van dat jaar. Dit is altijd een organisatie die zich inzet voor het leven in onze oceanen.