Project

LB Leefstijlcoaching website

Hieronder vertel ik je graag wat meer over de website en SEO-werkzaamheden die ik voor LB Leefstijlcoaching heb gedaan. 

Het project

De opdrachtgever

Lucie Blink is een leefstijlcoach die mensen met gezondheidsproblemen, zoals diabetes, helpt om gezonder te gaan leven. 

Het doel

Het doel van de website voor LB Leefstijlcoaching was het geven van informatie over de verschillende coaching trajecten. Het was ook belangrijk om Lucie haar expertise hierin duidelijk te maken. 

Het resultaat

Design

Voor het design gaf Lucie aan dat ze graag een subtiele aardekleur wilde terugzien in het ontwerp. Daarnaast was het belangrijk om de website een rustige uitstraling te geven. 

SEO

Ik heb de website geoptimaliseerd voor het belangrijkste keyword voor LB Leefstijlcoaching, namelijk: ‘leefstijlcoach groningen’. Op dit zoekwoord staat Lucie al enige tijd in de top 5 van Google. 

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

De kosten voor een website bij Blueline Webdesign verschillen per project. Het verschil in prijs zit hem vooral in het aantal pagina’s en de functies waarover de site dient te beschikken. Wil je weten wat de specifieke kosten voor jouw project zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. 

Dat verschilt per project en is afhankelijk van de zaken waar de website aan moet voldoen. De tijdsduur kan variëren van 1 tot 8 weken.  

Ja, dit is mogelijk en voordeliger dan wanneer je dit zelf regelt. Ik werk samen met een groene hostingpartij. 

Bij het laten maken van een website zijn geen maandelijkse kosten verbonden. Er kunnen wel maandelijkse kosten komen kijken bij het afnemen van een onderhoudscontract, de hosting en/of SEO-werkzaamheden.

Wanneer je een samenwerking aangaat met Blueline Webdesign, zal er een deel van jouw investering gedoneerd worden aan het project van dat jaar. Dit is altijd een organisatie die zich inzet voor het leven in onze oceanen.